Politie-inforamtie over dodelijke steekpartij Galibi

Jerry Tapoko (44) is zondagavond bij een steekpartij in het dorp Galibi om het leven gekomen. Bij aankomst van de politie van Albina op de plek, werd het slachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde, aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast, meldt de politie Public Relations.

Het voorlopige onderzoek wees uit dat het slachtoffer met de 36-jarige H.S. zat te borrelen. Op een gegeven moment viel H.S. de vrouw van Tapoko lastig, waardoor er een heftige woordenwisseling ontstond tussen de twee mannen. Omstanders kwamen ertussen en konden voor dat moment erger voorkomen.

Beide mannen vertrokken daarna richting hun woning. Onderweg naar huis begon de ruzie opnieuw en raakte het tweetal in een gevecht. H.S. haalde een scherp voorwerp tevoorschijn en bracht Tapoko een steekverwonding toe in zijn linkerborst, met voor hem het noodlottige gevolg.

De dorpsbewoners raakten door dit incident met dodelijk afloop zodanig verhit en vielen de verdachte aan. Met zware letsels werd H.S. ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen. Het scherpe voorwerp waarmee het slachtoffer de fatale steek is toegebracht, is nog niet achterhaald.

Het ontzielde lichaam van Tapoko is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen, terwijl de verdachte H.S. in verzekering is gesteld. ………… (Star)


Lees verder

Bron: Starnieuws.com