Politie geeft identiteit verkeersdode vrij

Roël Khoedie (61) liet maandagavond na te zijn aangereden door een personenauto aan de Welgedacht C weg ter plaatse het leven. Toen de verkeersunit van regio Midden ter plekke aankwam, vertoonde het slachtoffer geen levensteken. Een ingeschakelde arts stelde formeel de dood van de voetganger vast.

Volgens verklaring van de 22-jarige autobestuurder S.B. reed hij over de Welgedacht C weg. Hij kwam vanuit de richting van de Indira Gandhiweg  en ging naar de Magentakanaalweg. Ter hoogte van pand no.136 zag hij de voetganger zijn rijrichting bekeken langs de weg staan. Op dat moment werd S.B. door zijn achterrijder ingehaald en gelijk hierna stak de voetganger de weg over van links naar rechts. Hierdoor kon de bestuurder S.B. de aanrijding niet meer voorkomen met voor Khoedie het noodlottige gevolg. Het slachtoffer was vrijwel op slag dood.

Het rijbewijs van de autobestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Roel voor obductie in beslaggenomen, terwijl S.B. na verhoor is heengezonden.
………… (Star)


Lees verder

Bron: Starnieuws.com