‘Politici niet in staat integer beleid te voeren’

Politicus (NPS) John van Coblijn, stelt in het radioprogramma ABC Actueel, dat Surinaamse politici niet in staat zijn om een integer beleid te voeren. De recente benoemingen van de huidige regering, waarbij NDP’ers op diverse belangrijke posten zijn geplaats, baren Van Coblijn zorgen. “Ik schrik ervan om te zien dat partijen die bliksem goed weten wat voor gevaren het volk tegemoet gaat om zijn ontwikkeling goed te stroomlijnen, zodat ze niet meer gepakt worden door politici, dat de partijen die nu de combinatie vormen, het nu zover laten komen”, zegt Van Coblijn.
Volgens hem moet de nieuwe regering een heel ander pad bewandelen, dat respect en integriteit uitstraalt. Verder vindt Van Coblijn het triest, dat de NPS zich door partijen zo laten behandelen.
“Er moest van het begin een ander weg bewandeld worden. Men is als politici niet in staat om integer bij elkaar te zitten en de politieke macht te delen met elkaar. Wat er nu plaatsvindt, zou nimmer plaatsvinden bij Venetiaan, Ajodhia en Sardjoe. Wat er nu geschiedt, is niet goed voor de combinatie die er gevormd is. De leiders moeten rustig in overleg met elkaar treden en het pad van ontwikkeling, het pad van het tijd, dat politici het volk dienen en niet zichzelf of persoonlijke belangen op de voorgrond plaatsen.
 
The post ‘Politici niet in staat integer beleid te voeren’ appeared first on DE WEST. ………… (De West)

Lees verder

Bron: De West Suriname