Personen mogen zich laten testen op COVID-19

Personen die symptomen vertonen van COVID-19 kunnen zich tot en met 21 augustus op diverse locaties laten testen. Van burgers wordt verwacht dat zij de COVID-19-maatregelen zoals het samenscholingsverbod, wat betekent geen feesten, geen huwelijksfeesten, geen dedeoso’s, sluiting van clubs, bars, dancings en anderen, te allen tijde in acht nemen.
De politie heeft de afgelopen periode overtreders aangepakt, die zich niet houden aan de gestelde maatregelen. Deze lockdownovertreders zijn overgebracht naar een grote hal op het terrein van de politieacademie, waar zij tot en met vijf uur in de ochtend moesten blijven onder politiebewaking. Na vijf uur mochten zij naar huis.
De COVID-19-maatregelen blijven nog steeds recht overeind. Het is belangrijk dat personen mond-neusbedekking dragen, vooral als zij ruimten betreden, 1,5 meter afstand houden, niet onnodig de straat opgaan behalve voor werk, onderwijs of noodzakelijke boodschappen. Samenscholingen of andere illegale bijeenkomsten zijn verboden.
De testlocaties tot en met 21 augustus zijn:

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald