Peneux geeft mandaat terug aan Volksgezondheid en Defensie

Robert Peneux heeft zijn mandaat als voorzitter van het bestuur van stichting Jeugdtandverzorging teruggegeven aan minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid. Peneux om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat hij de minister de ruimte wil geven zelf een voorzitter te benoemen die hem zal vertegenwoordigen in het bestuur.

Per 4 januari wil Peneux overdragen aan de nieuwe voorzitter die de bewindsman zal benoemen. Peneux heeft ruim twee jaar deze functie ingevuld. Hij merkt op dat hij naar zijn beste kunnen, onder de gegeven omstandigheden, de functie heeft ingevuld. Hij heeft diverse problemen afdoende kunnen oplossen. De minister heeft intussen Peneux schriftelijk meegedeeld dat hij akkoord gaat met zijn besluit. Ramadhin bedankt Peneux voor de fijne samenwerking.

Peneux, die ook voorzitter is van de Raad van Toezicht van de Surinaamse Militaire Academie en de Surinaamse Militaire School, heeft ook daar het mandaat teruggegeven. Dit is schriftelijk meegedeeld aan minister Krishna Mathoera van Defensie. Aan de bewindsvrouw wordt de ruimte gelaten om een nieuwe Raad van Toezicht te benoemen. Samen met Peneux stapt de complete Raad op en wil per 4 januari de hamer overdragen.

………… (Star)


Lees verder

Bron: Starnieuws.com