Pakkettendistributie ABOP uit de hand gelopen

Het pakkettenproject van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) is uit de hand gelopen. Op diverse beelden via social media is te zien hoe honderden mensen zich hadden verzameld bij het sportveld in het ressort Pontbuiten. Vele mensen hadden geen mond- en neusbedekking op. Ook de anderhalve meter afstand werd niet in acht genomen.
Wat ook te zien is op diverse beelden is dat vele aanwezigen zijn overgegaan tot het plunderen van pakketten. In het begin werden de voedselpakketten vanuit een soundtruck gedistribueerd. De trekker van dit project is ABOP-topper Joël ‘Bordo’ Martinus.
Via social media lanceerde hij gisteren, het bericht dat de ABOP van start zal gaan met het verdelen van pakketten. Hij deelde ook mee dat dit project een landelijk karakter zal hebben. Voor dit project heeft de ABOP SRD 5 miljoen aan de kant gezet.
Het is niet de eerste keer dat ‘Bordo’, de trekker is van sociale projecten. Zo heeft hij vorig jaar bij de aanvang van het schooljaar, een schoolpakkettenproject uitgevoerd.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald