OW-minister brengt oriëntatiebezoek aan werkzaamheden Wegenautoriteit Suriname te Avobakaweg

Wegenautoriteit Suriname (WA) is momenteel bezig met het vervangen van duikers aan de Avobakaweg mast 34. Op zaterdag 20 mei bracht minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) een bezoek, alwaar de werkzaamheden worden uitgevoerd. Aan de Avobakaweg nabij mast 34 zijn er werkzaamheden verricht om een oude, poreuze ARMCO-duiker onder het wegdek te vervangen met een kunststof HDPE-duiker welke beschikbaar is gesteld door het ministerie van Openbare Werken.
Vanwege de ontstane gevaarzettende situatie voor het verkeer was het noodzakelijk om deze duiker spoedig te vervangen, waarbij de weg tijdelijk in het geheel afgesloten werd voor alle verkeer. De vervangingswerkzaamheden zijn reeds uitgevoerd en afgerond op 8 mei 2023, waarbij er tijdelijk basecourse is geplaatst voor het rijverkeer.
Voor afrondende bestratingswerkzaamheden zal de weg voor twee dagen afgesloten worden voor het verkeer en wel op zaterdag 20 mei 2023 vanaf 08:00 uur tot en met zondag 21 mei 2023 tot 18:00 uur. De Wegenautoriteit stelt alles in het werk om herstelwerkzaamheden tijdig uit te voeren om zodoende de kans op een calamiteit te verminderen.
The post OW-minister brengt oriëntatiebezoek aan werkzaamheden Wegenautoriteit Suriname te Avobakaweg appeared first on De .