Oud-vicepresident Adhin reageert op Facebook

Oud-vicepresident en NDP-assembleelid Ashwin Adhin reageert op zijn Facebookpagina op zijn aanhouding en inverzekeringstelling gisteren. Op Facebook schrijft Team Adhin dat vandaag een aantal posts op de Facebookpagina van Adhin zullen verschijnen om de gemeenschap te informeren over hetgeen gaande is.
“Er worden te veel misleidende berichten geplaatst, waarmee getracht wordt schade te richten aan de goede naam en eer van Ashwin Adhin. Zoals onze Adhin zegt: Er is geen religie hoger dan de Waarheid en de Waarheid overwint alles!”
Volgens Team Adhin klopt de verklaring van minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie niet waarin hij in De Nationale Assemblee stelde, dat Adhin zich op vrijdag 13 november moest aanmelden voor verhoor, maar niet kwam opdagen.
“Minister Amoksi (Juspol) gaf te kennen dat Adhin opgeroepen was voor vrijdag 13 november 2020, maar hij heeft zich niet aangemeld. Daarna moest hij vandaag (maandag 16 november) tussen 9.00 en 11.00 uur zich aanmelden. Toen dat niet is gebeurd, is hij opgespoord en aangehouden.”
“Conclusie:– Waarom zou de minister verkeerde informatie verkondigen? Heeft hij verkeerde informatie gekregen??– In de brief staat duidelijk niet vermeld in welke hoedanigheid Adhin wordt opgeroepen.– Waarom is Adhin dan opgehaald door agenten als verdachte? Beoordeelt u zelf!”, aldus Team Adhin.

Team Adhin heeft aangekondigd dat er meerdere posts volgen op de officiële Facebookpagina van de oud-vicepresident.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald