Op de werkvloer: Raoul Martodikromo, floormanager/aqua-fitness-instructeur De Spetter NV – Parbode Sneak Peek – Parbode

parbode GEPLAATST OP 23 oktober 2020

31 Views
0

“Op mijn achtste ben ik begonnen met zwemmen; ik bezit alle zwemdiploma’s. Ik hou van zwemmen, omdat het heel goed voor de gezondheid is, fysiek en mentaal.”

Tekst Lisanne Waridjan
Wat zijn uw taken?
“Mijn taken als aqua-fitness-instructeur zijn het verzorgen van zwemlessen en aqua-fitness, en zorgdragen voor de veiligheid en kwaliteit van onze lessen. Mijn taken als floormanager zijn het geven van instructies aan de overige instructeurs, planningen maken voor het badgebruik, indelen van de groepen voor zwemles en het monitoren van de vooruitgang van elke klant. Ik geef zes dagen per week les aan alle leeftijdsklassen. Aqua-fitness is op hoog tempo met gevarieerde technieken gymen in het water. Onze aqua-fitnessproducten zijn onder meer aquarobics, aqua-jogging, aqua-spinning en zwemjefit, dat is spelenderwijs gymen en conditie opbouwen voor kinderen. Er is ook een seniorengroep MBVO, ‘meer bewegen voor ouderen’. Er zijn groepen op verschillende niveaus. De training wordt aangepast aan de groep, dus iedereen komt aan zijn trekken. Onze aqua-fitnessproducten zijn populair en de resultaten zijn zeer positief. Onze oudste aqua-fitnessklant is 92 jaar.”
Wat vindt u leuk aan uw werk?
“Dat ik mensen deze vorm van sport kan aanleren en het omgaan met verschillende mensen. Ik heb een leuke band met mijn klanten. Ik doe mijn werk met plezier. Er gebeurt elke dag wel iets waarbij je moet lachen. Tegelijkertijd houdt dit werk mij ook fit. Een hoogtepunt was toen ik werd gepromoveerd tot floormanager. Wat minder leuk is, is het wisselende weer; soms is er te veel zon of onweert het.”
Lees het hele artikel in het oktobernummer van Parbode

Author
parbode

Nu populair

………… (Parbode)


Lees verder

Bron: Parbode.com