Notoire oplichter Anielkoemar wederom veroordeeld 

Anielkoemar R. is weer veroordeeld voor oplichting en verduistering. Voor deze feiten is hij reeds enkele malen gevonnist. Echter schijnt hij steeds slachtoffers te maken. De verdachte moest zich bij de rechter verantwoorden voor het oplichten en verduisteren van gelden van drie ondernemers.
Hij benaderde zijn kennissen en gaf aan dat hij vreemde valuta voor een veel lager bedrag dan bij de cambio kon verkopen. Daarnaast had hij contacten in Guyana, die bouwmaterialen wilden kopen. Hij kon dus ondernemers uit Suriname helpen met verkopen in Guyana.
Echter zou hij dan achteraf het geld aan de ondernemers betalen. Op een gegeven moment, nadat de ondernemers grote bedragen in Surinaamse dollar hadden afgestaan konden ze Anielkoemar niet meer bereiken.
Ook de ondernemers die hun bouwmaterialen hadden verscheept naar Guyana, konden niet over hun geld beschikken. De officier eiste voor de feiten in Paramaribo begaan een gevangenisstraf van een jaar onvoorwaardelijk en voor de feiten in Nickerie een gevangenisstraf van drie jaar onvoorwaardelijk en zijn gevangenhouding. 
De rechter legde aan de verdachte Anielkoemar voor de feiten in Nickerie een gevangenisstraf op van 12 maanden onvoorwaardelijk en voor die van Paramaribo twaalf maanden, waarvan zes maanden voorwaardelijk. Daarnaast moet Anielkoemar op basis van artikel 54f Sr. de schadevergoeding aan de benadeelden betalen van SRD 261.872,50 en US$ 25.000 binnen twaalf maanden na zijn invrijheidstelling.