Nog geen aanhouding moordzaak Welgedacht C

20/08/2020 02:33 – Van onze redactie
Agenten staat voor de woning aan de Welgedacht C-weg waar de 56-jarige vrouw dood werd aangetroffen. : Anthony Janki  
WANICA – In de zaak waarbij de 56-jarige Balwanti Kharagram gehuwd Santohki zaterdagmiddag dood werd aangetroffen in haar woning aan de Welgedacht C-weg zijn er nog geen aanhoudingen verricht. De vrouw werd levenloos in de keuken aangetroffen door haar schoondochter.
De politie bevestigt tegenover de Ware Tijd dat Santokhi-Kharagram middels verstikking om het leven is gebracht. Het slachtoffer was die ochtend door haar schoondochter thuis afgezet. Bij terugkeer rond twaalf uur ’s middags werd de vrouw dood aangetroffen.
Ze had verwondingen aan het hoofd. Eerder had het Korps Politie Suriname bekendgemaakt dat de dief vermoedelijk via de opstaande achterdeur de woning was binnengedrongen en het slachtoffer vermoedelijk met een hard voorwerp op het hoofd heeft geslagen.
Haar woning was overhoop gehaald en een onbekend geldbedrag zou zijn buitgemaakt. Aan het opsporen en aanhouden van de verdachte of verdachten wordt gewerkt. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Na de moord – de vijfde in vijf dagen – liet het ministerie van Justitie en Politie weten er niet voor te zullen schromen hard op te treden tegen personen die de vrijheid van de burger in gevaar brengen. “Eenieder in dit land moet vrij kunnen leven, zonder dat zijn of haar rechten worden geschonden.” Het ministerie, dat de recente geweldsgolf “krachtig” veroordeelde, liet weten samen met al haar werkarmen ervoor te zullen zorgen dat de veiligheid van de samenleving gegarandeerd blijft.
  Tweet 
Gerelateerde artikelen

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname