Nieuw-Aurora krijgt batterij voor generator

De NPS-afdeling Sipaliwini heeft gisteren een batterij gedoneerd aan het dorp Nieuw-Aurora. Deze batterij is nodig voor het opstarten van een generator, die voor elektriciteit moet zorgen in het dorp. De voorzitter van de afdeling Eddy Pansa gaf in zijn toespraak aan, dat de Nationale Partij Suriname continue zichtbaar zal zijn in het binnenland.
Volgens hem is de gift niet bedoeld om stemmen te winnen. Integendeel wordt de batterij na de verkiezingen gedoneerd. Hij vertelde verder, dat zijn bestuur steeds naar verschillende dorpen afreist om de problemen aan te horen en waar nodig een oplossing vanuit de partij te brengen.
In gesprek met Suriname Herald zegt NPS-assembleelid Ivanildo Plein, die nu ook in dorp vertoeft, dat hij blij is dat afdeling van NPS in Sipaliwini voor het juiste moment heeft gekozen om de batterij te schenken aan de dorpelingen. “Dit getuigt van respect naar de samenleving van dit dorp,” zegt Plein.
Volgens het DNA-lid heeft de huidige regering het moeilijk na de afgelopen tien jaar van de regering Bouterse. Hij gelooft erin dat de huidige regering erin zal slagen om het tij voor de samenleving te keren.
Plein zei ook niet altijd tevreden te zijn met alle beslissingen, maar kijkt naar het grotere belang voor land en volk. Bij de overhandiging waren er in totaal tien personen aanwezig.
Jerrel Harderwijk

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald