Nederlandse professor met 40 jaar ervaring waarschuwt voor COVID- vaccinaties

– GEZONDHEIDSREDACTIE, P. Peterson, Ph.D. – De gerespecteerde Nederlandse Professor Dr. Theo Schetters is al 40 jaar actief in de vaccinindustrie en wordt gekwalificeerd als een topexpert op dit gebied. Hij waarschuwt voor het vaccineren met de mRNA- vaccins.
In gesprek met programmamaker Flavio Pasquino van BLCKBX zegt hij dat het toedienen van de mRNA- vaccinaties zeer roekeloos is. Hij maakt zich om die reden ernstige zorgen dat er op grote schaal mensen ingeënt worden.
Er is volgens hem veel onzekerheid over de gevolgen die het inenten met het mRNA- vaccin met zich kan meebrengen. Er is nog te weinig data beschikbaar en zaken worden overhaast uitgevoerd vanwege de coronapandemie, is zijn uitleg.
De topexpert  is van oordeel dat er veiligere manieren zijn om het COVID- vraagstuk aan te pakken. Onder meer het gebruik van het geneesmiddel Ivermectine.
Indien er toch een vaccinatiecampagne moet worden opgezet kan er in het uiterste geval gekozen worden voor meer traditionele vaccinatiemethoden waarvan veel meer bekend is, maar niet een mRNA vaccin.
Ook Amerikaanse experts pleiten voor het gebruik van Ivermectine in combinatie met vitamine D3. Het middel wordt al lange tijd ingezet als wormkuur, er is veel data beschikbaar en kent weinig bijwerkingen.
Zie interview onderin met Professor Dr. Theo Schetters.

Het bericht Nederlandse professor met 40 jaar ervaring waarschuwt voor COVID- vaccinaties einde bericht ………… (GFC)

Lees verder

Bron:- Suriname