Namen verkeersdoden nabij De Hulp bekend

06/04/2021 15:28 – Anthony Janki

: Anthony Janki  
PARAMARIBO – De namen van de twee personen die zijn omgekomen bij een zware aanrijding maandagavond, aan de Oost-Westverbinding ter hoogte van De Hulp, zijn deels bekend. Het gaat om de 29-jarige bestuurder Rosario Thalia en zijn medepassagier Djemesi (verdere persoonsgegevens onbekend). Beiden waren vrijwel op slag dood nadat hun voertuig achterop een rijdende vrachtwagen met oplegger botste.
Uit voorlopig onderzoek blijkt dat beide voertuigen komende vanuit Stolkertsijver richting Tamanredjo reden. Ter hoogte van plantage De Hulp ramde Thalia met zijn Toyota Voxy, vermoedelijk met zeer hoge snelheid, de achterzijde van de vrachtwagen. Door de enorme klap brak de personenauto in tweeën, waarvan een deel op het wegdek bleef en het andere in de rechter berm belandde. De bestuurder raakte bekneld en de medepassagier, die uit het voertuig werd geslingerd, lag ongeveer een meter levenloos ernaast.
Beide bestuurders waren in het bezit van een geldig rijbewijs. De vrachtwagenbestuurder verkeerde niet onder invloed. De lichamen van de slachtoffers zijn in beslag genomen voor obductie. De politie van Richelieu legde beslag op de voertuigen voor keuring en technisch onderzoek. De teller voor het aantal verkeersdoden dit jaar staat nu op 24.
  Tweet
 
Gerelateerde artikelen

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname