Nadere politie-informatie dodelijke steekpartij Charlesburg

De politie Public Relations geeft details prijs over de dodelijke steekpartij te Charlesburg op 25 december. Uit het voorlopige politie-onderzoek blijkt dat de 40-jarige verdachte R.E. (40)  een relatie had met een vrouwelijke buurtbewoner. Vermoedelijk viel dit niet in goede aarde bij het slachtoffer Chitanginish (41).R.E. liep voorbij de woning van het slachtoffer. Chitanginish schold de voorbijlopende buurman uit. R.E. bekogelde op zijn beurt de woning van het slachtoffer met stenen. Chitanginish kwam de straat op en ontstond er een vechtpartij tussen de mannen.

R.E. die een scherp voorwerp bij zich had, haalde dat tevoorschijn en bracht Chitanginish enkele steekverwondingen toe op het lichaam. Een andere buurtbewoner trok het scherp voorwerp dat in het lichaam van het slachtoffer vastzat eruit. Het scherpe voorwerp werd in beslag genomen door de politie.Na de daad verliet de verdachte R.E. de plek en meldde zich kort daarna bij de politie en werd aangehouden. Volgens de verdachte werd hij vaker gemolesteerd door het slachtoffer.

Het ontzielde lichaam van Chitanginish is na overleg met het Openbaar Ministerie in beslag genomen, terwijl de verdachte R.E. hangende het onderzoek in verzekering is gesteld. ………… (Star)


Lees verder

Bron: Starnieuws.com