Nadere informatie: man overlijdt ten gevolge van bijensteken

Het dodelijke slachtoffer is de 33 jarige Donnevan Emanuelson. Hij was gistermiddag, zaterdag 5 september, van plan om samen met een vriend te gaan vissen en jagen in een stuk bos te Houttuin.
Volgens verklaring van de vriend hoorde hij en ook Donnevan een gezoem toen zij op het punt stonden het bos in te gaan. Vervolgens werden zij aangevallen door een zwerm Braziliaanse bijen. De vriend gaf verder aan dat hij hard weg rende met Donnevan achter hem aan. Dat toen zij zich op een weiland bevonden hij omkeek en zag dat Donnevan op de grond lag en dat bijen hem aanvielen. In tegenstelling tot Donnevan wist zijn vriend zichzelf in veiligheid te brengen. Donnevan heeft de aanval van de bijen niet overleefd.
Brandweerlieden haalden het ontzielde lichaam van Donnevan uit het weiland. Een ingeschakelde arts stelde de dood van Donnevan Emanuelson officieel vast waarna zijn ontzielde lichaam, in opdracht van het Openbaar Ministerie, door de politie van het bureau Houttuin is afgestaan aan zijn nabestaanden. ………… (Pol)

Lees verder

Bron: Korps Politie Suriname