Moussi Issa dankt frontlinie met ‘Grantangi’-kunststuk

25/12/2020 08:08 – Van onze redactie

Vader Robert en zijn dochters Tanisha en Isabel bij het kunststuk ‘Grantangi, waarvan hun bedrijf Moussi Issa reproducties heeft geschonken aan zeven zorginstellingen in het land.  
PARAMARIBO – Als dank aan de hardwerkende frontliniewerkers heeft het familienbedrijf Moussi Issa in verband met zijn 85-jarig bestaan het Regionaal Ziekenhuis Wanica, de Medische Zending en het ’s Lands Hospitaal donderdag een reproductie van het kunstwerk ‘Grantangi’ van Ray Daal overhandigd. Volgende week zijn het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, het Sint Vincentius Ziekenhuis, het Diakonessenhuis en het Mungra Medisch Centrum in Nickerie aan de beurt.
Robert Issa, directeur van Moussi Issa, zei bij de overhandiging dat (verplegend) personeel van zorginstellingen bij met het overleggen van hun werkpas in 2021 10 procent korting zullen krijgen op al hun inkopen bij de Moussi Issa-winkels in Paramaribo en Nieuw-Nickerie. De directeur heeft verder besloten dat de pangistof waarmee het schilderij was bedenkt vóór de onthulling voortaan ‘Grantangi-pangi’ zal heten. De stof is ontworpen door het bedrijf.
De directeur en zijn dochters Isabel en Tanisha toonden hun dankbaarheid naar het zorgpersoneel “voor alles wat jullie voor ons doen”. “Deze zorghelden hebben geen feest tijdens de feestdagen. Dag in, dag uit, dag en nacht werken zij onvermoeibaar. Laten wij er alsjeblieft alles aan doen om hun leven niet nog moeilijker te maken”, was de oproep van vader en kinderen. Woensdag schonk Moussi Issa SRD 85.000 aan serviceclub Inner Wheel om te besteden aan de meest noodlijdende instellingen in het land.
Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid, die speciaal voor deze overdracht was uitgenodigd, maakte van de gelegenheid gebruik een oproep te doen om het aantal Covid-19-besmettingen niet meer te laten toenemen. “Alleen samen kunnen wij dit doen. We zijn het verplicht aan onszelf en anderen, inclusief de hardwerkende gezondheidswerkers”, zei de bewindsman.
Uw browser ondersteunt helaas geen iFrames
  Tweet
 
Gerelateerde artikelen

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname