Moest President Santokhi niet in quarantaine?

De samenleving is niet te spreken over het feit dat president Chan Santokhi de covid-19 maatregelen niet seriues neemt. Er is verontwaardigd gereageerd op het feit dat de president in nauw contact was met de besmette minister van Justitie en Politie, Kenneth Amoksi, en gewoon normaal op werkbezoek was in Wanica tussen honderden mensen.

“De president heeft lak aan de regels. Moet hij niet in quarantaine? Dat is toch de manier hoe zaken afgehandeld moeten worden? Dit kan niet ” zegt Roni op Fb.
De president was gisteren op werkbezoek in het district Wanica met een regeringsdelegatie. De vicepresident Ronnie Brunswijk was ook van de partij. Intussen is bekend dat een aantal ministers positief is getest op Covid-19. De president zat eergisteren in het parlement naast minister Amoksi de nu in isolatie is. Een van de Covid-19 regels is dat als iemand in nauw contact is geweest met iemand die besmet is, de persoon in quarantaine moet gaan voor enkele dagen. Zo te zien geld deze regel niet voor de president.

Share this:

Gerelateerd