Mensen hebben te vroeg gejuicht want Trump blijft gewoon president, zegt voormalige topadviseur

GFC NIEUWS- De Amerikaanse president Donald Trump zal op 20 januari 2021 worden geïnaugureerd en niet Joe Biden, zegt de voormalige topadviseur van het staatshoofd Steven Bannon.
“De mensen hebben te vroeg gejuicht en zullen heel erg teleurgesteld zijn wanneer ze op de 20e zullen meemaken dat het Trump is die verder gaat als President van de Verenigde Staten van Amerika”, aldus Bannon.
Hij weet dat de uitslag van de recent gehouden verkiezing in verschillende staten niet zal worden gecertificeerd omdat er volgens hem extreem veel fraudegevallen zijn bewezen. “Uiteindelijk zal het hooggerechtshof beslissen wie de terechte winnaar”, stelt hij.
Ook het advocatenteam van Trump gaat ervan dat de uitslag niet zal worden gecertificeerd omdat er volgens het team op grote schaal is gemalverseerd in verschillende Amerikaanse staten. Er is een overvloed aan bewijs, zeggen de advocaten tijdens een vandaag gehouden persconferentie.
Tijdens de meeting hebben ze honderden verkiezingsfraudegevallen blootgelegd. “Het is het grootste fraudeschandaal uit de geschiedenis. Ze hebben vreselijk gestolen”, aldus Rudi Guiliani. Hij is de belangrijkste advocaat van Trump.
Hugo Chavez heeft bedrijf dat wordt beschuldigd van fraude Amerikaanse verkiezingen opgericht
Intussen hebben twee Republikeinen, Monica Palmer en William C. Hartmann al aangegeven dat ze niet zullen meewerken aan het certificeren van de verkiezingsuitslag in de staat Michigan vanwege de vermeende fraudegevallen. Het is de verwachting dat dat ook in andere staten zal gebeuren.

Het bericht Mensen hebben te vroeg gejuicht want Trump blijft gewoon president, zegt voormalige topadviseur einde bericht ………… (GFC)

Lees verder

Bron: GFC Suriname