Man overlijdt na botsing met stilstaand voertuig

De 42-jarige Mark van der Berg die op maandagmiddag 9 november aan de Kankantriestraat ter hoogte van pandnummer 29 tegen een stilstaand voertuig botste, overleed ter plaatse.
De politie van het bureau Nieuwe Haven kreeg een melding van een aanrijding, waarbij een man vermoedelijk bewusteloos was geraakt na die botsing. Aldaar aangekomen hadden omstanders Van der Berg reeds uit het voertuig gehaald en vervolgens op het wegdek naast zijn voertuig geplaatst. Het ambulancepersoneel dat werd ingeschakeld, verklaarde aan de politie dat de man het leven reeds had gelaten.
De man die vermoedelijk taxichauffeur was van beroep kwam aangereden vanuit de Van ‘t Hogerhuysstraat en sloeg af in de Kankantriestraat. Volgens omstanders reed de man ter hoogte van de Calcuttastraat zigzag over de weg.
Op een bepaald moment kwam de autobestuurder in botsing met een stilstaand voertuig dat aan de rechterzijde met front naar de Van ‘t Hogerhuysstraat op het trottoir langs de weg stond geparkeerd. Om na te gaan wat de eigenlijke doodsoorzaak is van Van der Berg, is zijn ontzielde lichaam in opdracht van het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in beslag genomen.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald