Man ingesloten voor verwonden ‘buitenman’

Vikash C. (34) is dinsdag aangehouden door de politie van De Nieuwe Grond. De politie trof Koemar D. (32) aan, van wie beide benen besmeurd waren met bloed. Hij is verwond door Vikash C. die hem betrapte in zijn huis met zijn echtgenote.

Het onderzoek wees uit dat Vikash C. die ongeveer dertien jaar gehuwd is met zijn vrouw Gaytrie J. (31) bij aankomst thuis hun vier minderjarige meisjes in de woonkamer aantrof. Zijn vrouw zag hij niet in hun slaapkamer en vond dat vreemd. Hij ging op onderzoek uit en bleek dat een andere slaapkamer op slot te zijn. Hij klopte op die deur en hoorde de stem van zijn vrouw Gaytrie. Hij vroeg haar de deur te openen, maar ze weigerde dat te doen. Vikash C. vertrouwde de zaak niet en trapte vervolgens de deur open. Hij zag een man met wie hij goed bevriend was in zijn boxerbroek over het schuifraam wegspringen. Zijn vrouw die op dat moment niet gekleed was, probeerde hem tegen te houden om de man achterna te gaan, meldt de politie Public Relations.

Vikash C. greep vermoedelijk uit boosheid naar een scherp voorwerp die in de keuken was en ging op zoek naar de man. Op het leegstaande perceel allernaast hun woning trof hij de man op zijn buik liggend aan. Hij zwaaide met het scherpe voorwerp in de richting van Koemar D., waardoor de man aan beide benen gewond raakte. Het slachtoffer kleedde zich daarna aan met zijn kledingstukken die inmiddels door de vrouw naar het leegstaande perceel waren gegooid en begaf zich voor hulp naar de overburen. De buren schakelden de politie in.

Bij aankomst van de politieambtenaren kwam het motief tot de kapverwondingen aan het licht en werd Vikash C. door de politie aangehouden. Het scherpe voorwerp werd aangetroffen en in beslag genomen. Het slachtoffer werd per ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen, maar is intussen ontslagen en voor verdere medische behandeling naar de chirurg verwezen. ………… (Star)


Lees verder

Bron: .com