Man geëlektrocuteerd aan de Curaçaoweg

12/09/2020 23:11 – Van onze redactie

Medewerkers van de EBS aan de Curaçaoweg waar twee elektriciteitsmasten waren omgevallen. Een man werd geëlektrocuteerd. : Anthony Janki  
WANICA – Fernando P. is zaterdagmiddag geëlektrocuteerd aan de Curaçaoweg en kwam ter plaatse te overlijden. Hij moet zijn geraakt door een 12.000 volt-elektriciteitskabel. Twee masten van de Energiebedrijven Suriname in de straat waren omgevallen.
Volgens een buurtbewoner had hij een stoel met een reflecterend vest midden op de weg gezet om mensen te alarmeren van de situatie. Hij zegt Fernando P., die op de bromfiets was, nog te hebben gewaarschuwd dat dat de kabels nog onder stroom waren.
Fernando P. riep de man toe dat hij verderop in de weg zou gaan vissen. Hij liep met de bromfiets tussen de laag hangende kabels om zijn weg te vervolgen. De buurtbewoner zegt dat hij terugkeerde naar zijn woning toen hij een knal hoorde.
Hij zag Fernado P. op het wegdek liggen en alarmeerde de politie. Toen de wetsdienaren arriveerde, vertoonde het slachtoffer geen teken van leven meer. Het is vooralsnog onduidelijk of het ontzielde lichaam in beslag is genomen.
  Tweet
 

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname