Man aangehouden voor meervoudige mishandeling vriendin

De politie van het bureau Flora heeft de 31-jarige Fabian S. alias ‘Don’ ingesloten. Deze verdachte heeft binnen een week tot twee keer toe de vrouw, waarmee hij een kind heeft verwekt, mishandeld. Bij de eerste mishandeling is het de politie niet gelukt om Don aan te houden.
Na de tweede mishandeling deed de vrouw weer aangifte tegen Fabian. Bij het opmerken van de politie voor de woning vluchtte de verdachte, die slechts in zijn ondergoed gekleed was, via een achterdeur weg. Hij werd achterna gezeten door de politie, die genoodzaakt was een waarschuwingsschot te lossen. Dit bracht ‘Don’ ook niet op andere gedachten.
Het is de wetsdienaren gelukt om deze verdachte enkele straten verwijderd van zijn woning aan te houden en over te brengen naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij ingesloten.
Uit het onderzoek is komen vast te staan dat de vrouw en haar vriend niet samenwonen. Door een smoes te verzinnen dat hun zoon ziek was, wist hij haar de tweede keer in zijn omgeving te krijgen.
De vrouw deed het adres aan en merkte op dat Don niet het juiste verhaal had verteld. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee en de vrouw werd wederom door ‘Don’ afgetakeld. De verdachte is meermalen voor soortgelijke gepleegde strafbare feiten ingesloten.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald