Lygia Burleson (74) Amsterdam 17-10-2020

Assendelft 22 oktober 2020
En toch telkens weer zullen wij u tegenkomen.Zeg nooit: “Het is voorbij.”Slechts uw lichaam werd ons ontnomen, niet wie u was  & ook niet wat u zei.
Bedroefd om de grote leegte die ze achterlaat, maar dankbaar voor haar grote hart, de zorg & alle liefde waarmee ze ons allen omringde, delen wij u mee dat op zaterdag 17 oktober van ons is heengegaan onze moeder, oma & overgrootmoeder.
Via deze link kunt u indien gewenst een bericht achterlaten voor de familie van Lygia: http://www.uitvaartcentrumzuid.nl/gedenkpagina.php?register=lygia-burleson

Lygia Burleson
geboren Paramaribo 28-3-1946overleden Amsterdam 17-10-2020
Begraafplaats/crematoriumCrematorium ZaanstadZaandam

Er is gelegenheid om afscheid te nemen op zaterdag 24 oktober van 11:00 – 12:00 uur bij Uitvaartcentrum Zuid aan de Fred. Roeskestraat 91 te Amsterdam. De uitvaartplechtigheid vindt plaats op maandag 26 oktober om 10:30 uur bij Crematorium Zaanstad aan de Wibautstraat 282 te Zaandam.
Let op: in verband met het corona virus zijn er een aantal richtlijnen waar wij ons aan moeten houden. Binnen in het uitvaartcentrum is het dragen van een mondkapje verplicht, en moet er rekening gehouden worden met de 1,5 meter afstand. Er mogen per keer niet meer dan 10 personen ineens afscheid nemen. Als er meer mensen zijn, moet er buiten gewacht worden. Ook buiten het uitvaartcentrum mogen niet meer dan 10 personen tegelijk wachten. Dit betekent dat er in zeer goede samenspraak afscheid genomen moet worden. 
Bloemen(stukken) mogen meegebracht worden, deze worden verzorgd & zullen maandag bij de uitvaart aanwezig zijn.
Wij wilden graag iedereen verwelkomen voor het afscheid & de uitvaart, maar in verband met de omstandigheden rond het corona-virus kunnen wij helaas niet iedereen ontvangen. Daarom vragen wij u vriendelijk schriftelijk door te geven of u aanwezig bent bij het afscheid en/of de uitvaart. Dit mag via een Whatsapp of email bericht.
Op een later, nog bekend te maken datum & locatie, hopen wij een herdenkingsbijeenkomst te organiseren voor het uitwisselen van mooie herinneringen aan Lygia.

Namens de nabestaanden:De kinderen: Just, Haidy, Albert, Cliften, Eartha & Cheryl alsook de klein- & achterkleinkinderen.

………… (Beri)

Lees verder

Bron: Beri.nl