Luciën Ronald Piqué (88) Amsterdam 10-11-2020

Purmerend 15 november 2020
Loof de Heer,roep luid zijn naam,maak zijn daden bekendonder de volkenPsalm 105:1
We zijn onze dierbare oom Ronald verloren.Terugblikkend op een welbesteed leven is na een kortstondig ziekbed op dinsdag 10 november 2020 in de leeftijd van 88 van ons heengegaan onze oom, grootoom en overgrootoom.  Je was de grootste verhalenverteller en moppentapper, je hield van gezelligheid en je bekommentarieerde alle sport en het wereld gebreuren voor de familie.  De vele mooie onuitwisbare herinneringen en de  momenten van warmte zullen we koesteren.
Wij zijn getroost te weten dat je nu in vrede bent bij Onze Vader. 

Luciën Ronald Piqué
geboren Paramaribo 28-2-1932overleden Amsterdam 10-11-2020

Er is gelegenheid tot het nemen van afscheid op woensdag 18 november 2020 van 13:30 tot 14:00 uur in de aula van het Afscheidshuis Amsterdam Zuid-Oost, Hoorneboeg1, 1102 BK Amsterdam Zuid-Oost, aansluitend zal de  plechtigheid voorafgaand aan de crematie plaatsvinden in de bovengenoemde aula.
Na afloop is er gelegenheid tot condoleren in de aula van het AfscheidshuisAmsterdamZuid-Oost.
Vanweg de Covid-19 maatregelen zal de crematie in besloten kring plaatsvinden.
BELANGRIJKE MEDEDELING:In deze periode is ons allen gevraagd om vanwege Covid-19 bepaalde regels in acht te nemen. Graag verzoeken wij u tijdens het afscheid de 1.5 meter in acht te nemen. Men geeft elkaar dan ook geen handdruk en is het dragen van een mondkapje verplicht. De familie stelt uw begrip en steun zeer op prijs in deze moeilijke tijd. 

Namens de nabestaanden:De kinderen van je zus † Melba Piqué:Aida Fräser en gezinSiegfried Fräser en gezinBianca Fräser en gezinVincent Fräser en gezinKelvin van Geene

………… (Beri)

Lees verder

Bron: Beri.nl