“Lockdown ” overtreders lappen de covid-19 protocollen aan hun laarzen

Vierhonderd acht en twintig (428) “lockdown” overtreders in Paramaribo zijn, in het weekeind van vrijdag 8 tot en met zondag 10 januari, door de politie die is bijgestaan door leden van het Nationaal Leger (NL) en de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS), overgebracht naar de hal op het terrein van de Politie Academie (P.A). Van deze overtreders zijn drie en tachtig (83) vrouwen.
In totaal zijn er honderd vier en zeventig (174) boetes uitgeschreven.
Overtreders die het niet eens waren dat zij staande werden gehouden en daardoor vreselijk tekeer gingen met de politie, werden overgebracht naar het politiebureau aan de Keizerstraat.
De overgebrachte “lockdown” overtreders betroffen personen die zich zonder enige reden op de openbare weg bevonden, bezoekers van dans- en nightclubs, feestenden en bezoekers van een rouwvisite. Deze personen die zich niet druk maakt om hun eigen veiligheid en die van anderen lappen de maatregelen aan hun laarzen.
De politie blijft een dringend beroep doen op de samenleving om de covid-19 maatregelen in acht te blijven nemen.
Laat het virus van “ongehoorzaamheid” niet ervoor zorgen dat het covid-19 virus als “de engel des doods” steeds meer slachtoffers blijft maken binnen de Surinaamse gemeenschap. ………… (Pol)

Lees verder

Bron: Korps Politie Suriname