Live programma ‘Tak Anga Mi’ voortgevloeid uit gezonde discussies

17/07/2021 18:18 – Shanavon Arsomedjo

Rodney Deekman, Goonz Zimanik en Mark Westfa trekken zaterdagavond diverse mensen met ‘Tak Anga Mi’.  
PARAMARIBO – Rodney Deekman is vorige maand eindelijk ‘Tak Anga Mi’ gestart. In het live programma bespreken drie mannen op een luchtige manier spannende en uitdagende onderwerpen. Kijkers hebben daarbij de gelegenheid om te reageren op hetgeen er wordt gezegd. De debaters gaan in op de verschillende reacties vanuit het publiek, waarna er een opiniepeiling plaatsvindt. Voorlopig wordt dit programma elke zaterdagavond live op Facebook uitgezonden.
Deekman liep ongeveer drie jaar met dit concept in gedachten. Hij wilde het groots aanpakken, maar besloot het voor nu samen met zijn huisgenoten te doen vanwege de strenge lockdowns. De programmamaker/presentator discussieert vaak met zijn huisgenoten Goonz Zimanik en Mark Westfa aan de eettafel. Dit vonden zij spannend, luchtig en leerrijk en besloten hun Facebookkijkers er ook deel van te maken.
De onderwerpen worden gekozen aan de hand van wat zij op sociale media zien langskomen. Die punten worden op tafel gelegd en indien die genoeg discussiestof bevatten, worden zij in het programma opgenomen. Enkele onderwerpen die tot nu toe zijn behandeld zijn; ‘zou je jezelf daten’, ‘zou je vertellen als een familielid van je uitloopt voor zijn/haar partner’, ‘breaking up and living together’ en ‘de 3 no-go’s in de datingfase’. ‘Do you fall in love or do you choose to fall in love?’ sloeg goed aan bij de volgers.
Deekman: “Omdat wij ons thuis aan het vervelen waren, namen wij aan dat er meerdere mensen waren die zich in onze positie bevonden, dus besloten wij hen te entertainen.” Hij benadrukt dat zij dit doen voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling en om anderen een leuke tijd te bezorgen. Intussen is Deekman benaderd door twee televisiezenders om dit programma bij hun te doen. “Maar er moet nog heel wat opgeschoond en in elkaar gezet worden, voordat we het naar de televisie kunnen brengen, want het is een live uitzending en die zijn erg duur. Ik ben een perfectionist, dus als ik iets doe, moet het near or almost perfect zijn. Maar in ieder geval zit het eraan te komen dat het of binnenkort, zoniet het volgend seizoen, op tv komt.
  Tweet
 
Gerelateerde artikelen

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname