Koploper Fenerbahce te sterk voor Kloof’s Ormanspor

09/01/2021 22:11 – Terence Oosterwolde

Charlon Kloof eindigde met tien punten, twee rebounds en twee steals. : OGM Ormanspor  
PARAMARIBO – OGM Ormanspor heeft zaterdag in de eigen Yeni M. Sait Zarifoglu Spor Salonu in Ankara het onderspit gedolven tegen Fenerbahçe. De koploper van de Turkse Süper Ligi zegevierde met 72-63. Charlon Kloof scoorde tien punten voor OGM Ormanspor.
De in Suriname geboren basketballer stond opnieuw in de basis en speelde in zijn tweede ontmoeting dit seizoen 22 minuten en 42 seconden. Hij scoorde twee van de drie veldbaskets en twee van de vijf three-pointers. Hij had verder twee (offensive) rebounds en twee steals. De guard beging één turnover en had vier fouten. 
Stanton Kidd, die van de bank kwam, had een double-double: zeventien punten en elf rebounds, beide game-highs. Center Elmedin Kikanović eindigde met veertien punten. Nando de Colo, Edgaras Ulanovas, Marko Gudurić en Ahmet Düverioğlu scoorden veertien, dertien, twaalf om tien punten voor de winnaar.
Ploegen sloten de eerste quarter af met een gelijke score (21-21), voordat Fenerbahçe de rust met een 38-34 voorsprong inging. Na drie quarters was het verschil vijf punten: 54-49. Fenerbahçe blijft koploper met 29 punten uit zestien wedstrijden, waarvan dertien werden gewonnen. OGM Ormanspor bleef steken op vijf zeges en staat elfde met 21 punten. De ploeg speelt volgende week zaterdag tegen Galatasaray, dat met negentien punten uit vijftien duels de voorlaatste, vijftiende plek bezet.
  Tweet
 
Gerelateerde artikelen

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname