Kirpalani Stichting doneert kantoormeubilair en KirpalaniKom pakketten aan het BOG

Leerkrachten Onderwijs Binnenland krijgen andere vertrekdatum
juli 21, 2021

Bij de brand in de nacht van 30 juni 2021 is het kantoormeubilair en inventaris van het Bureau voor OpenbareGezondheid(BOG) volledig in vlammen opgegaan.
Met tussenkomst van SU4SU is er een verzoek gedaan aan Kirpalani Stichting om o.a. kantoormeubilair te schenkenopdat het BOG in de deze kritische periode optimaal kan functioneren. Het BOG is het nationale instituut in depreventieve gezondheidszorg dat zich concentreert op de bevordering en bewaking van de algemene gezondheidvan een ieder in Suriname. Het BOG vervult met het Covid-19 pandemie, een heel belangrijke rol hierin. Het werkmag niet gestagneerd worden.
De Kirpalani Stichting heeft meteen gevolg gegeven aan het verzoek van het BOG en heeft kantoormeubilairgeschonken. Tevens zijn er KirpalaniKom pakketten geschonken waardoor de medewerkers vlot kunnencommuniceren. De totale waarde van de schenking is SRD 30.000,- en de overhandiging van het geheel heeft vandaagplaatsgevonden aan de Onder-direkteur van het BOG, Mevr. Sharon Saridjan-Tjokro door Mevr. Martina Amatoemarvan Kirpalani’s N.V.. Eerder dit jaar had de Stichting Airco’s geschonken aan het BOG om de vaccins koel te bewaren.
De Kirpalani Stichting hoopt hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan het continueren van de dienstverlening.

Related posts

………… (R10)

Lees verder

Bron: Radio 10 Suriname