Kapitein Matta vermoedelijk omgebracht

13/08/2020 16:46 – Van onze redactie
De politie trok donderdagmiddag naar Matta nadat kapitein Michel Karwafodi van het inheemse dorp levenloos in zijn bed werd aangetroffen. Een misdrijf wordt niet uitgesloten. : Anthony Janki  
MATTA – Er heerst grote verslagenheid in het inheemse dorp Matta. Kapitein Michel Karwafodi is donderdag vermoedelijk om het leven gebracht. Met de benen vastgebonden werd zijn ontzielde lichaam op zijn bed ontdekt in zijn woning. De achterdeur was geforceerd en shutters waren kapotgeslagen.
Elton Karwafodi, één van de coördinator van het Covid-19-team van Matta, vertelt aan de Ware Tijd dat het levenloze lichaam van de 67-jarige Michel Karwafodi rond veertien voor twaalf ’s morgens werd ontdekt door een coördinator. Elton Karwafodi, die samen met twee anderen in het team zat met de overledene, zegt dat hij donderdagochtend de kapitein op zijn mobiel belde. “Hij nam niet op en belde niet terug, wat geen gebruik van hem is.” Hij vroeg daarom aan een andere coördinator om poolshoogte te nemen en die deed de ontstellende ontdekking. Van de politie heeft Elton Karwafodi begrepen dat het hele lichaam van de kapitein on het bloed zat.
  Tweet 
Gerelateerde artikelen

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname