Jonge vrouw gedrogeerd; twee verdachten in verzekering gesteld

De 25-jarige I.S. meer bekend als “Dogla ” en 27-jarige G.I zijn op maandag 05 april aangehouden na aanmelding op het politiebureau Geyersvlijt.
Een 21-jarige vrouw deed op dinsdag 30 maart aangifte op het politiebureau Geyervlijt tegen I.S. en G.I. Het slachtoffer heeft verklaart dat zij en I.S. een liefdes relatie heeft. Dat I.S. haar op een woonadres te Tourtonne vier bracht alwaar hij haar iets te drinken aanbood. Dat zij op dat moment niet wist dat hij de drugs bekend als” sukru” in haar drank had gezet. Dat zij onder invloed van de drug beneveld raakte waarna I.S. haar seksueel misbruikt heeft. Daarna gaf I.S. zijn vriend G.I. de gelegenheid om haar ook seksueel te misbruiken.
De verdachte I.S. geeft toe dat hij het slachtoffer gedrogeerd en seksueel misbruikt heeft. Verder dat hij zijn vriend G.I. erbij heeft gehaald die de jonge vrouw ook seksueel misbruikt heeft. G.I ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd. Het tweetal is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. ………… (Pol)

Lees verder

Bron: Korps Politie Suriname