Jonge vrouw gedrogeerd en vervolgens seksueel misbruikt door twee mannen

De 25-jarige I.S. meer bekend als ‘Dogla’ en de 27-jarige G.I. zijn op maandag 5 april aangehouden voor het drogeren en seksueel misbruiken van een 21-jarige vrouw.
Ze deed hiervan op dinsdag 30 maart aangifte op het politiebureau van Geyersvlijt tegen I.S. en G.I. Het slachtoffer heeft verklaard dat zij en I.S. een liefdesrelatie hebben. I.S. bracht haar op een woonadres te Tourtonne IV alwaar hij haar iets te drinken aanbood. Ze wist op dat moment niet dat hij de drugs bekend als ‘sukru’ in haar drank had gezet.
Op een gegeven moment raakte zij onder invloed van de drug beneveld waarna I.S. haar seksueel misbruikte. Daarna gaf I.S. zijn vriend G.I. de gelegenheid om haar ook seksueel te misbruiken.
De verdachte I.S. geeft toe dat hij het slachtoffer gedrogeerd en seksueel misbruikt heeft. Verder dat hij zijn vriend G.I. erbij heeft gehaald die de jonge vrouw ook seksueel misbruikt heeft. G.I ontkent het strafbare feit te hebben gepleegd. Het tweetal is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald