Jarige president draagt land op aan Jezus Christus

Jarige president Chan Santokhi draagt tijdens een dankdienst op zijn kabinet het land op aan Jezus christus. Hij is zeer ingenomen met de dankdienst. Hij gelooft in de kracht van God om goed werk te kunnen verrichten. “We gaan dit land opdragen aan Jezus Christus en we gaan ervoor zorg dragen dat elke Surinamer gelukkig kan leven met respect,” zei Santokhi.

De president heeft op zijn 62e verjaardag de werkzaamheden fysiek hervat. Hij is genezen verklaard van Covid-19. Sinds de vorige week zondag heeft Santokhi van huis uit zijn werkzaamheden verricht. Speciaal voor zijn verjaardag en de hervatting van zijn werkzaamheden, hebben geestelijke leiders tijdens een dankdienst het staatshoofd bemoedigend toegesproken.
De dankdienst was onder leiding van pastor Harold Pultoo, verbonden aan het Kabinet van de President als Adviseur Geestelijk Welzijn en Arbeid. De dienst bestond uit zegeningen, gebeden en bemoedigende woorden, meldt de Communicatie Dienst Suriname. Diverse religieuze leiders waren aanwezig: pater Esteban Kross, apostel Eric Tjin Kon Kiem, apostel Carlo Misiekaba, pastor Lloyd Djendje en pastor Paul Doth.

“God wil dat alle mensen behouden worden. Dat is een passie van God, zoals u een passie hebt dat het goed gaat, dat w’o set’en. Zo heeft God een passie in set’ en in de natiën”, woorden van pastor Djendje. Pater Kross heeft het staatshoofd verrast met een klein muziekoptreden. “To God be the glory for the things he has done.”
………… (Star)


Lees verder

Bron: Starnieuws.com