Jairzinho Rozenstruik gretig om het verkeerde van zijn laatste gevecht goed te maken

Jairzinho Rozenstruik was niet blij met de manier waarop hij zijn laatste gevecht vocht. In het hoofdevenement van UFC Vegas 20 leed Rozenstruik een beslissingsverlies tegen Ciryl Gane in een zeer mat gevecht. Beide mannen gooiden zelden en Rozenstruik zegt nu teleurgesteld te zijn in zijn prestatie en blij te zijn met een snelle ommekeer. “Ik kon me niet losmaken in dat gevecht”, zei Rozenstruik op Just Scrap Radio op BJPENN.com. “Ik ben nog steeds aan het verbeteren en train hard, ik kreeg nog een kans om het goed te maken en ik kijk uit naar 5 juni. Niet alleen vanwege het verlies, maar ik wilde ook een snelle ommekeer.”
Na het verlies zei Rozenstruik dat hij een snelle ommekeer wilde en zijn wens wordt vervuld. De Surinamer vecht zaterdag in UFC Vegas 28 het hoofdgevecht tegen Augusto Sakai. Het is niet een tegenstander waar Rozenstruikk om vroeg, maar hij weet dat hij gewoon weer in de winstkolom moet komen.
IT’S FIGHT WEEK! #UFCVegas28 pic.twitter.com/vGWX94DvuW— Jairzinho ‘BIGI BOY’ Rozenstruik (@JairRozenstruik) June 1, 2021
“Niet echt, maar hij is een top-15-man en ik zal tegen iedereen in de top-15 vechten. Ik wil meer vechten, dus het maakt niet uit wie het is”, zei Rozenstruik. “Zolang ik maar in de Octagon stap en een geweldige prestatie neerzet. Dat is wat ik wil doen, ik heb hard getraind. Als je een gevecht verliest, is er iets mis, dus ik ging terug naar de tekentafel en werd beter om er zeker van te zijn dat het niet gebeurt.”
Jairzinho Rozenstruik is zich er terdege van bewust, dat hij maar één klap nodig heeft om te winnen. Hij bereidt zich echter voor op een poging van de Braziliaan om hem neer te halen, ondanks dat Sakai een aanvaller is. Uiteindelijk maakt Rozenstruik zich geen zorgen.
“Ik wil een geweldige prestatie neerzetten en het goed maken voor mezelf en mijn fans en familie. Op dit moment is het enige dat telt, winnen en het maakt niet uit hoe… Iedereen die tegen me vecht, wil me neerhalen. 5 juni wordt een geweldige dag. “
Mocht Rozenstruik zijn hand opgestoken krijgen, dan is het doel om nog een snelle ommekeer te krijgen tegen een tegenstander uit de top vijf. Het doel voor “Bigi Boy” blijft hetzelfde: titelstrijd krijgen en uiteindelijk vechten voor de titel. “Een overwinning houdt me gewoon waar ik ben. Hierna wil ik nog een snelle ommekeer en kom ik terug in de top-twee, top-drie”, besluit Rozenstruik.

………… (DB Sur)

Lees verder

Bron: Dagblad Suriname