Inbraakverdachte en heler in Nickerie aangehouden

De politie van het bureau Nieuw Nickerie heeft tijdens surveillance werkzaamheden de welbekende drugsverslaafde Moenilal alias ‘Franky’ aan de R.P. Bharosstraat aangehouden. Op de verdachte werd een gascilinder aangetroffen en in beslag genomen. De herkomst hiervan kon hij niet verklaren. Het vermoeden bestond dat de gascilinder van diefstal afkomstig was. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.
Na een ingesteld onderzoek door de politie is op camerabeelden van een winkelpand duidelijk te zien hoe Moenilal zich op twee verschillende dagen in de maand mei schuldig heeft gemaakt aan diefstal. Op zijn aanwijzing is er op een locatie aan de R.P. Bharosstraat door de politie een televisietoestel achterhaald en in beslag genomen. Bij de hoofdbewoner Leon L. zijn er televisietoestellen, brush cutters, zangvogels, gascilinders en allerlei andere goederen aangetroffen en eveneens in beslag genomen.
Zowel de verdachte Moenilal als de heler Leon zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De zaak is overgedragen aan de Recherche van regio West.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald