In de schaduw van verantwoordelijkheid

COVID-19 overschaduwt thans elk moment dat zou kunnen leiden tot de zogeheten samenscholing. “Maar…”, denkt SDU, “moeten wij als politieke organisatie dan zelf geen voorbeeld tonen?” Bij wijze van normbesef.
Holi Phagwa symboliseert het feest rondom de overwinning van het goede boven. Die norm hanteert SDU om de boodschap aan u te brengen, in verband met die, voor Suriname, inspirerende dag. Want, ‘goeddoen’ behoort tot de centrale opdracht die de politiek heeft.
Binnen de grenzen van wederzijds respect en collectieve verantwoordelijkheid roept SDU alle Surinamers op om in volle bezinning te genieten van Phagwa. Verspreidt alle geuren en kleuren die passen bij overwinning. Echter, blijft u dichtbij huis. In kleine groepen. Tóch… met grote vreugde!
Subh HoliSociaal Democratische Unie (SDU)

Disclaimer

Suriname Herald respecteert de vrijheid van meningsuiting zoals vastgelegd in de Grondwet van de Republiek Suriname. Een ingezonden artikel kan niet worden gebruikt om personen door het slijk te halen en ongefundeerde beschuldigingen aan het adres van personen te uiten. Een ingezonden artikel waarin voornoemde zaken zijn opgenomen, wordt geweigerd.
Suriname Herald kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van een ingezonden artikel. De auteur is volledig aansprakelijk voor de inhoud van zijn artikel.

Voor het opnemen van een ingezonden artikel gelden de volgende voorwaarden.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald