Henri Aloysius Heinze (84) Paramaribo 8-11-2020

Paramaribo 12 november 2020
”Zolang wij leven, leven we voor de Heer; en wanneer wij sterven, sterven we voor de Heer. Dus of we nu leven of sterven, we zijn altijd van de Heer”
Romeinen 14:8
Bedroefd maar met een gevoel van grote dankbaarheid dat wij hem zo lang in ons midden mochten hebben, maken wij bekend dat in de vroege ochtend van zondag 08 november 2020 vrij plotseling in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) in Suriname van ons is heengegaan mijn lieve man, vader, schoon- en grootvader, de heer

Henri Aloysius Heinze
geboren Paramaribo 29-3-1936overleden Paramaribo 8-11-2020
Begraafplaats/crematoriumRooms Katholieke Begraafplaats ParamariboParamaribo

Geboren op 29 maart 1936. In leven was hij meer bekend als Pa, Oom Henri, Karis en meneer Hen. En was tot aan zijn pensionering werkzaam bij de Stichting Volkshuisvesting Suriname, waar hij 39 jaren zijn krachten heeft gegeven of diensten heeft verricht.
Uitvaart vindt dinsdag 17 november plaats op de Rooms Katholieke begraafplaats aan de Schietbaanweg.
Op de begraafplaats is er gelegenheid tot afscheid nemen tussen 15:00 en 15:45 uur, waarna de rouwdienst van 15:45 tot 16:30 uur plaatsvindt, gevolgd met de teraardebestelling.
Gelieve op de dag van de uitvaart ook de geldende COVID-19 maatregelen in acht te nemen. Mond-en neuskap is verplicht.
Verzoeken geen rouwbeklag aan huis.

Namens de nabestaanden:de diepbedroefde familiemevrouw de weduwe Irma Heinze – Renfurm echtgenoteAuldry HeinzeStephen Heinze en gezin in NederlandSandra Heinze en kindMarianne Wirjosemito – Heinze, echtgenoot en kindMarjorie Heinze en kind

………… (Beri)

Lees verder

Bron: Beri.nl