Grootmoeder en kleindochter dodelijk aangereden

Ilse Wagijo (54) en haar tweejarige kleindochter Casey Klyem zijn vanmorgen omstreeks 08.45 uur dodelijk aangereden door een vrachtwagen met oplegger. Hij ongeval vond plaats aan de Oost-Westverbinding in het district Saramacca.
De politie van het bureau Calcutta kreeg via het Command Center de melding van een aanrijding tussen een vrachtwagen, een bromfiets en een voetganger en dat er sprake was van zware persoonlijke ongelukken.
Bij aankomst van de politie bleek het te gaan om een grootmoeder en haar kleindochter die ter hoogte van kilometer 53 aan de Catharina Sophiastraat door een vrachtwagen met oplegger dodelijk zijn aangereden. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.
Volgens het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat het tweejarig meisje Casey op een bepaald moment de straat oprende. Haar grootmoeder ging haar achterna en op dat moment werden beiden aangereden. De vrachtwagenbestuurder kwam vanuit de richting van Boskamp gaande richting Paramaribo.
Het rijbewijs van de vrachtwagenchauffeur, die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is in het belang van het onderzoek ingevorderd. Het vrachtvoertuig is ter herkeuring in beslag genomen.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald