Groep mensen aangevallen door Braziliaanse bijen

05 Apr, 00:54

Braziliaanse bijen hebben zondagavond rond half zeven ongeveer twaalf personen die zich op terrein van het openluchtmuseum te Nieuw-Amsterdam bevonden, aangevallen. De slachtoffers, onder wie een vierjarig meisje, zijn per eigen gelegenheid geweest naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Brandweervoorlichter Olton Pinas zegt dat het nog niet bekend is hoeveel personen uit de groep van twaalf zijn aangevallen. Het is hem ook niet bekend wat de gezondheidssituatie van de mensen is. Hem is medegedeeld dat de kleuter ernstig aan toe is.

De groep mensen ontspanden zich op het terrein van het museum waarbij er muziek werd afgespeeld. Zij werden op gegeven moment aangevallen door de bijen. Brandweermannen van Nieuw Amsterdam waren in de nabije omgeving bezig volleybal te spelen toen zij het gegil van personen hoorden.

Zij gingen op het hulpgeroep af waarbij te zien was dat de mensen werden aangevallen door de bijen. De brandweerlieden boden meteen hulp aan en brachten de mensen op een veilige plaats. Er was nadien een onderzoek ingesteld om de bijen te lokaliseren, maar die zijn niet aangetroffen.  
 

Advertenties

Monday 05 April

Sunday 04 April

Saturday 03 April

………… (Star)


Lees verder

Bron: .com