Gregory Rusland herkozen als voorzitter NPS

Gregory Rusland is herkozen als voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS). Er was maar één lijst bij de bestuursverkiezing. Het congres zegt in een motie tevreden te zijn over het werk dat is verzet door voorzitter Rusland.
Ook is het congres tevreden met een groei van bijkans 100 procent van de uitgebrachte stemmen bij de algemene verkiezingen van 25 mei. Het congresbestuur stelt dat het vertrouwen in de NPS niet is geschaad door het handelen van enkele partijgenoten.
Het nieuwe hoofdbestuur krijgt van alle elf afdelingen het mandaat voor de komende bestuursverkiezing. Danielle Beeldsnijder-Van Windt is herkozen tot voorzitter van het congresbestuur voor een periode van vijf jaar.

NPS heeft nieuw hoofdbestuur en nieuw congresbestuur. Foto: NPS

De leden die zitting hebben in het nieuwe hoofdbestuur1. Gregory Rusland2. Jerrel Pawiroredjo3. Patricia Etnel4. Dorothy Hoever5. Hesdy Pigot6. Irshaad Fatehmahomed7. Roseline Daan8. Man Lau Sie9. Ronny Oemar10. Monique Sowidjojo11. Sharisa Kensmil12. Haroen Daha13. Saskia Nahar14. Michel Felisi15. Rodney Revales
De leden van het congresbestuur1. Danielle Beeldsnijder2. Rugia Bergraaf3. Sjachnaz Pengel4. Dayanand Dwarka5. Mario Vermeer6. Rachele Giddings7. Hans Breeveld

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald