Geweldenaar aangehouden door politie Flora

De 25-jarige Worel T. is eerder deze maand door de politie van het bureau Flora aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor mishandeling, bedreiging met een misdrijf en verzet. Worel is op 20 september in vrijheid gesteld nadat hij opgesloten was voor diefstal, poging tot moord en zware mishandeling.
Op 30 september ging Worel, die vermoedelijk onder invloed van drugs was, te keer met zijn moeder, jongere zus en jongere broer. Hij greep op een bepaald moment naar een scherp voorwerp om zijn jongere broer daarmee te lijf te gaan. Toen zijn zus hem wilde tegenhouden werd zij bedreigd.
Worel en zijn broer raakten in een worsteling, waarbij hij ontwapend werd. De geweldenaar ging zijn jongere broer toen met zijn blote handen te lijf. Tijdens dat gevecht raakte Worel gewond in zijn buikstreek en aan een van zijn handen met het scherp voorwerp, dat zijn broer in handen had. Ondertussen was de politie van het bureau Flora ingeschakeld.
Worel begon met de politieambtenaren te vechten toen zij hem wilden aanhouden. Uiteindelijk werd hij aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis om medisch behandeld te worden. Dagen daarna werd hij, na overleg met het Openbaar Ministerie, door de politie van het bureau Flora in verzekering gesteld.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald