Gewapende mannen stelen grote som geld en laten slachtoffers gekneveld achter

Er heeft een verontrustende overval plaatsgevonden in een woning gelegen aan de Indiralaan. Twee personen werden bruut aangevallen door vijf gemaskerde en volledig in het zwart geklede individuen. De rovers hebben de slachtoffers gekneveld achtergelaten en zijn ervandoor gegaan met een bedrag van 27.000 euro, een aanzienlijk bedrag in Amerikaanse dollars en een groot bedrag in Surinaamse dollars.
Op het moment van het incident bevonden een vrouw en haar arbeider zich in het gebouw, toen een zwartgelakte auto bij de ingang stopte. Uit de auto stapten vijf gemaskerde mannen, gekleed in het zwart en gewapend met vuurwapens. Ze drongen het gebouw binnen en begonnen de arbeider te mishandelen, waarna ze hem op de begane grond vastbonden. Vervolgens brachten ze de vrouw naar de bovenverdieping.
Op de bovenverdieping bevond zich een kluis, waar de overvallers de vrouw onder bedreiging dwongen om deze te openen. Nadat de kluis geopend was, namen de daders het geldbedrag weg. Na het plegen van de overval vluchtten de verdachten in de richting van de Johannes Mungrastraat, waarna ze linksaf sloegen in de richting van Rock Oil.
Zowel de vrouw als haar arbeider zijn naar de Spoedeisende Hulp (SEH) verwezen vanwege de verwondingen die ze hebben opgelopen.