Gentle wint verkiezing Politie Sportcentrale

Het kandidaat-bestuur voor Politie Sportcentrale onder leiding van hoofdinspecteur Sergio Gentle heeft overtuigend gewonnen. Van de vijf kandidaten heeft lijst no 4 van Gentle de meeste stemmen gekregen. Er heerst een feeststemming bij de groep van Mielando Atompai, die kandidaatvoorzitter is van de Surinaamse Politie Bond (SPB).

De telling van de uitgebrachte stemmen voor het bestuur van SPB moet nu plaatsvinden. Atompai en zijn groep zijn de hele dag al in een vrolijke bui. Er wordt gedanst en gezongen. “Mannen het lijkt de spuigaten uit te lopen. Laten wij ons rustig houden. Geen muziek alstublieft en ook niet schieten. We hebben de publieke opinie niet mee, dus we kunnen geen valse start maken als bestuur Atompai”, zegt de kandidaat-voorzitter. Hij is overtuigd van de overwinning, nu zijn maat Gentle van de Vernieuwsbeweging gewonnen heeft.

Lijst Biervliet heeft 52 stemmen gekregen, lijst Kirton 110 stemmen, lijst Chotesing 352, lijst Gentle 674 en lijst Kensmil 158.  Drie stemmen zijn ongeldig. Nu wordt overgegaan tot het tellen van de stemmen voor het nieuwe bestuur van de SPB.

Sergio Gentle heeft overtuigend gewonnen als voorzitter van de Politie Sportcentrale.
………… (Star)


Lees verder

Bron: .com