Fransman gezocht in levensberovingzaak Irsillastraat

22/08/2020 19:19 – Van onze redactie
Norvill Barthelemy, ook wel Clinton Fonkel alias Rasta, Kodjo of Claudio, wordt aangemerkt als verdachte in de moord van een 31-jarige Dominicaanse vrouw. : KPS  
PARAMARIBO – De Fransman Norvill Barthelemy wordt door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname aangemerkt als verdachte in de zaak waarbij het ontzielde lichaam van de 31-jarige Dominicaanse Catheline Elizabeth de los Santos Mateo in verre staat van ontbinding werd aangetroffen in een huurhuis aan de Irsillasttraat. Van Barthelemy werd vrijdag opsporing gelast.
Barthelemy, die op 8 augustus 29 jaar oud werd, is geboren in Cayenne, Frans-Guyana. Volgens de politie doet hij zich ook voor als Clinton Fonkel alias Rasta, Kodjo of Claudio, geboren op 11 april 1992. Barthelemy is vuurwapengevaarlijk en wordt volgens het opsporingsbevel verdacht van moord en doodslag. Hij is marron, bruin van kleur, is fors gebouwd en heeft kroes haar.
Op 12 augustus bracht de voorlichtingsdienst van het KPS het nieuws over de dood van De los Santos Mateo bekend. De verhuurder van de woning, die in het voorste huis op het erf woont, schakelde de politie van Uitvlugt in toen ze een onaangename geur waarnam. De huurder – een man – had ze enkele dagen niet gezien. Toen de agenten de woning betraden, stuitten ze op het lijk van de vrouw.
Op grond van de aangetroffen situatie in het huis en in de buurt van het lijk bestond toen al sterk het vermoeden bij de politie dat er sprake is van een misdrijf. Er werd een paspoort aangetroffen op naam van De Los Santos Mateo. Het lijk werd voor obductie in beslag genomen door de politie. De zaak werd voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.
  Tweet 
Gerelateerde artikelen

………… (DWT)


Lees verder

Bron: De Ware Tijd Suriname