First lady verrast Commewijne met geschenken

Bewoners van Commewijne en enkele tehuizen zijn blij gemaakt door first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry met het oog op de aankomende feestdagen. Maandag zijn de bewoners van Mariënburg, in het district Commewijne verrast. Eerder schonk ze ook pakketten aan behoeftige mensen in Lelydorp.

Uit handen van de echtgenote van de president kregen de mensen onder andere een kerstbrood, een stuk kaas en handsanitizer. Zij wenste de bewoners alvast fijne feestdagen en een gezond nieuw jaar toe. Net als in Lelydorp, bracht de first lady de pakketjes al lopend, persoonlijk naar de mensen toe. Hier kreeg de presidentsvrouw veel waardering voor, meldt de Communicatie Dienst Suriname. Enkele voorbijgangers stopten om de first lady ook persoonlijk fijne feestdagen toe te wensen.

De echtgenote van de president schenkt SRD 5.000 aan kinderhuis Leliëndaal.
Behalve de bewoners van Mariënburg, heeft de first lady ook kinderhuis Leliëndaal en Bejaardentehuis Simba bezocht. Deze tehuizen kregen behalve kerstbrood en kaas, ook een bedrag van SRD 5000 voor de nodige inkopen in verband met de feestdagen. Bij Kinderhuis Leliëndaal werd de Santokhi-Seenacherry verwelkomd met een welkomstlied van de kinderen. Deze waren verrast met het plotselinge bezoek. ………… (Star)


Lees verder

Bron: Starnieuws.com