First lady overhandigt waardebonnen aan marktverkopers Centrale Markt

First lady Mellisa Santokhi heeft donderdag waardebonnen overhandigd aan marktverkopers van de Centrale Markt in Paramaribo. De presidentsvrouw is zich bewust van de noden binnen de samenleving en probeert zij die het, het meest nodig hebben middels waardebonnen tegemoet te komen. In plaats van pakketten met vooraf geselecteerde producten, worden er coupons verstrekt waarmee de mensen hun spullen naar keuze kunnen betrekken bij de aangewezen supermarkten.
De first lady heeft met diverse marktverkopers gesproken en de noden en kreten van de doelgroep aangehoord. De presidentsvrouw heeft kunnen waarnemen onder welke omstandigheden de marktventers werken om de Surinaamse samenleving dagelijks te voorzien van verse groenten, fruit en andere producten.

Foto: CDS

Marktverkopers van de Centrale Markt hebben zich ingenomen getoond met gestes die het Instituut van de First Lady aan hen heeft gedaan, meldt de CDS.

Dc Bhola ontvangt first lady Santokhi. Foto: CDS

De presidentsvrouw werd vergezeld door districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo-Noordoost en heeft een rondleiding gekregen van marktmeester Anil Dhanai.
Districtscommissaris Bhola geeft aan enorm blij te zijn met het bezoek van de first lady aan de Centrale Markt Paramaribo. “Wij zijn enorm ingenomen en voelen ons vereerd. Wij hebben de first lady warm verwelkomd en hebben haar de vele verbeterpunten laten zien die wij doorgevoerd hebben op de markt”, aldus de burgervader.
Districtscommissaris Bhola benadrukt dat de first lady nu een beter beeld heeft van het reilen en zeilen binnen de Centrale Markt en spreekt de hoop uit dat er een intensieve samenwerking zal zijn met het Instituut van de First Lady om projecten uit te voeren.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald