First Lady ontvangt voorlichtingsboek over COVID-19

First Lady Melissa Santokhi-Seenacherry heeft uit handen van schrijfster Indra Hu-Ramdas het boek Voorlichting aan kinderen en jeugdigen over het Corona virus en COVID-19 ontvangen. Deze overhandiging vond op het Presidentieel Paleis op woensdag 9 september plaats.

First Lady Santokhi-Seenacherry ontvangt het boek Voorlichting aan kinderen en jeugdigen over het Corona virus en COVID-19 van schrijfster Indra Hu-Ramdas

First Lady Santokhi-Seenacherry is erg ingenomen met dit boek, te meer omdat zij momenteel bezig is met een televisieprogramma met kinderen. Dit boek en de boodschappen uit dit boek kan zij delen met de kinderen die meewerken aan het programma.
Schrijfster Hu-Ramdas heeft dit boek speciaal overhandigd aan de presidentsvrouw, omdat zij van mening is dat covid-voorlichting momenteel cruciaal is en de First Lady is voor haar een belangrijke schakel om de voorlichting over te brengen. In dit boek heeft de schrijfster de voorlichting en richtlijnen met betrekking tot het coronavirus op kindvriendelijke wijze neergepend, dat zelfs de kleinsten het begrijpen. “Als we COVID-19 willen tegengaan op welke manier dan ook, moeten we eerst weten wat het virus is, hoe het zich verspreid en op welke manier we het kunnen bestrijden. Dat kunnen we alleen doen middels voorlichting”, meent de kinderboekenschrijfster.
Het boek werd samen met enkele kinderen overhandigd aan de First Lady. De kinderen vonden het een eer de First Lady voor het eerst te mogen ontmoeten. “Zij heeft ons met alle blijdschap ontvangen. Ik dacht altijd dat de First Lady de eerste vrouw van Suriname was, maar nu ben ik erachter gekomen dat het de vrouw van de president is”, zei Joël Ramnath, na de overhandiging.

Share this:

Gerelateerd

………… (PBN)

Lees verder

Bron: Public News