First lady maakt Surinamers blij met kerstgeste

First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft wederom enkele Surinamers blij gemaakt in verband met de aankomende feestdagen. Maandag was het de beurt aan bewoners van Mariënburg in het district Commewijne. Uit handen van de presidentsvrouw kregen de mensen onder andere een kerstbrood, een stuk kaas en handsanitizer.
First lady Santokhi wenste de bewoners alvast fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar toe. Net als in Lelydorp, bracht de first lady de pakketjes al lopend, persoonlijk naar de mensen toe. Hier kreeg de presidentsvrouw veel waardering voor. Enkele voorbijgangers stopten om de first lady ook persoonlijk fijne feestdagen toe te wensen.

First lady Santokhi overhandigt de enveloppe met SRD 5.000 aan een vertegenwoordiger van Bejaardentehuis Simba. Foto: CDS

Behalve de bewoners van Mariënburg, heeft de first lady ook Kinderhuis Leliëndaal en Bejaardentehuis Simba bezocht. Deze tehuizen kregen behalve kerstbrood en kaas, ook een bedrag van SRD 5.000 voor de nodige inkopen in verband met de feestdagen.

First lady Santokhi overhandigt de enveloppe met SRD 5000 aan kinderhuis Leliëndaal. Foto: CDS

Bij Kinderhuis Leliëndaal werd de first lady verwelkomd met een welkomstlied van de kinderen. Deze waren verrast met het plotselinge bezoek van de first lady. Ook van hen kreeg de presidentsvrouw de gelukwensen voor het nieuwe jaar.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald