First lady doneert SRD 500 aan bewoners La Vigilantia

First lady Mellisa Santokhi heeft waardebonnen van SRD 500 gedoneerd aan bewoners van het ressort La Vigilantia in het district Para. De presidentsvrouw schonk de waardebonnen dinsdag aan 400 huishoudens in dit ressort. De first lady was persoonlijk aanwezig om niet alleen de coupons te overhandigen, maar de mensen ook een vrolijk en gezegend Pasen toe te wensen.
Het Instituut van de First Lady is reeds enige tijd bezig huishoudens in verschillende gebieden aan te doen. De presidentsvrouw is zich bewust van de noden binnen de samenleving en probeert zij die het het meest nodig hebben middels waardebonnen tegemoet te komen. In plaats van pakketten met vooraf geselecteerde producten, worden er coupons verstrekt waarmee de mensen hun spullen naar keuze kunnen betrekken bij de aangewezen plek.

Foto: CDS

De bewoners stelden het initiatief en de aanwezigheid van de presidentsvrouw zeer op prijs. “Ik ben blij dat zij het initiatief heeft genomen ons te ondersteunen” en “We zullen er goed gebruik van maken”, waren enkele reacties.

Foto: CDS

Eerder heeft het instituut waardecoupons verstrekt aan behoeftige huishoudens in Paramaribo-Centrum, Commewijne en Nickerie. Daarnaast hebben ook werkers in de gezondheidszorg donaties van de presidentsvrouw ontvangen.

………… (SH)

Lees verder

Bron: Suriname herald