Ex-BOG-directeur blikt terug op mijlpalen

Scheidende directeur Minouche Dihal-Bromet van het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) blikt terug op een succesvolle periode. Onder haar leiding heeft het BOG diverse mijlpalen bereikt, zoals de herinrichting van de hulplijn 178 en het operationaliseren van het wagenpark met ondersteuning in de vorm van brandstof van GOW2 en SOL door Rotary Suriname.

Dihal-Bromet heeft op 14 augustus de leiding overgedragen aan waarnemende directeur Radjes Ori. Rotary Suriname heeft sinds maart van dit jaar, het BOG ondersteund bij zijn activiteiten. Aansluitend heeft ook het SU4SU fonds ondersteuning geboden. Dihal-Bromet is in december 2019 aangesteld als directeur van het BOG en heeft met het team dat zij heeft aangetroffen constructief gewerkt aan de verbetering van de diensten van het BOG.

Op grond van de constructieve samenwerking was het mogelijk een overdrachtsdocument aan te bieden met richtlijnen en procedures voor de uiteenlopende werkzaamheden van het BOG, schrijft Rotary Suriname in een persbericht. Dihal-Bromet geeft aan zeer erkentelijk te zijn voor de ondersteuning in kennis, middelen en capaciteit die er is geboden door experts van Rotary Suriname en het bedrijfsleven. “Ook het personeel bedank ik voor de inzet en voortvarendheid waarmee de werkzaamheden zijn uitgevoerd.”  ………… (Star)


Lees verder

Bron: Starnieuws.com